Prezentare

 

Compania MULTIVERS (GABIROSEBI SRL) este prezentă pe piaţa construcţiilor din anul 2003 cu echipe specializate în montaj şi reparaţii acoperiş.

Ea este o companie de familie fiind fondată de doi fraţi: Veaceslav şi Nicolae Rotaru.

Frații Rotaru au muncit peste hotarele Moldovei la ambasadele SUA în așa țări ca Sri-Lanca, Uzbechistan, Rusia, Panama, Cambodia, Israel, Elveția, executând lucrări de termoizolare și hidroizolare la acoperișuri plate în diferite sisteme moderne acumulând experiență și implementând-o în Moldova fondând și dezvoltând Compania SC ”MULTIVERS” SRL.

Compania MULTIVERS (GABIROSEBI SRL) are ca obiectiv colaborarea cu întreprinderi private sau de stat, asociaţii de locatari sau instituţiile publice precum și cu persoanele fizice pentru:

  1. Examinarea stării acoperişurilor,
  2. Propunerea soluțiilor tehnice de montare/reparație,
  3. Executarea lucrărilor de montare/reparație a acoperișurilor,
  4. Deservirea acoperişurilor pe perioada de garanţie şi post garanţie.

Metodelele de montare sau reparaţie a acoperişurilor:

  1. Plate noi – termoizolate cu polistirenbeton, șapă sau NOU! cu polistiren EPS, XPS și PIR în loc de șapă, hidroizolate cu membrane bituminoase (Bipoli, Uniflex, Tehnoelast) lipite cu flacăra în sistem monostrat, bistrat sau tristrat.
  2. Plate reparație - demontarea hidroizolației vechi sau și a stratului de termoizolare până la placa de beton, montarea termoizolației, reparația șapei, montarea straturilor hidroizolatoare.
  3. Fundații - hidroizolarea fundațiilor în unu sau două straturi.
  4. Şarpante – termoizolate cu vată minerală, polistiren XPS, PIR, acoperite cu ţiglă metalică sau tablă cutată, țiglă bituminoasă, oale: partea şarpantă se execută din lemn sau metal şi apoi se acoperă cu materiale hidroizolatoare.

 La efectuarea lucrărilor compania foloseşte doar materiale certificate, dar cel mai important, verificate de noi în timpul exploatării în condiţiile Moldovei.

Pentru a afla mai multe detalii contactaţi-ne +37368416486 - Veaceslav.