Păreri

" Am colaborat cu compania Multivers în perioada anilor 2010-2013, această societate asigurând prestarea serviciilor de o înaltă calitate şi profesionalism. O recomand cu încredere pentru promptitudinea, responsabilitatea, viteza de lucru şi înţelegerea de care au dat dovadă pe parcursul cooperării, îi apreciez ca profesionişti autentici şi dedicaţi specializării pe care o au"

SC "MS-Construct" SRL

Director Mocanu Vitalie

 

" Colaborarea SA"ORHEI VIT" şi  compania Multivers a început în anul 2011. Calitatea soluţiilor tehnice implimentate de specialiştii  SC"Multivers" SRL, precum şi capacitatea acestora de a coordona şi monotoriza respectarea tuturor etapelor proiectelor şi termenele de execuţie corespunyătoare acestora, ne-au determinat să continuăm colaborarea până în prezent

În cadrul proiectelor ce au urmat, lucrările complexe de reparaţie a acoperişurilor, pe teritoriul SA"ORHEI VIT", compania Multivers s-a remarcat prin standartele înalte de calitate şi eficienţă, respectând normele tehnice de execuţie

Apreciem colaborarea cu compania "Multivers" datorită exigenţilor de calitate transpuse în lucrările executate, corectitudinii şi promtitudinii în îndeplinirea tuturor obligaţiilor asumate, motiv pentru care o recomandăm tuturor celor care caută soluţii moderne şi fiabile de construcţii, drept un partener extrem de serios în afaceri care duce la îndeplinirile sarcinile contractuale în cele mai bune condiţii"

SA"ORHEI VIT"

director Mudrea Simion

"Dorim să ne exprimăm aprecierea pentru modul profesional de executare de către compania Multivers a lucrărilor de reparaţie capitală a acoperişurilor instituţiei noastre

IMNSP Spitalul de Psihiatrie Bălţi colaborează cu compania Multivers timp de doi ani. Această societate asigură executarea lucrărilor la o înaltă calitate, profesionalism, cu respectarea tuturor obligaţiilor contractuale.

Angajaţii companiei Multivers sunt bine instruiţi, fiind în acelaşi timp politicoşi şi de încredere

Recomandăm colaborarea cu compania Multivers pentru efectuarea lucrărilor de reparaţie sau construcţie de acoperişuri"

Director general: Anatolie Cârpă

 

" SA "REZONANŢA" cu sediul în oraşul Otaci, îşi exprimă aprecierea faţă de colaborarea cu compania Multivers. Am ales să colaborăm cu compania Multivers datorită calităţii deosebite a serviciilor prestate şi a profesionalismului membrilor săi. Totodată, echipa executat lucrările de reparaţie a acoperişului a dat dovadă de profesionalism şi disponibilitate.

Având în vedere cele exprimate mai sus, apreciem ca firma Multivers se califică ca fiind un colaborator profesionist şi de încredere pentru orice beneficiar de serviicii reparaţii acoperiş" 

SA "REZONANŢA"
Director  Sergiu Bucari